All inclusive vakantie Curaçao

Geniet van een luxe verblijf op het prachtige Kunuku Aqua Resort in Sint Willibrordus waarbij je ook nog eens de beschikking hebt over een huurauto. Boek een 7-daagse all inclusive vakantie op Curaçao voor €876,- per persoon in dit prachtig resort in unieke Caribische stijl.

Kunuku Aqua Resort

Met name door de ruime appartementen en de spiksplinternieuwe kamers is dit resort uitermate geschikt voor een vakantie met je familie. Bovendien vind je hier unieke kinderfaciliteiten die je nergens anders op het eiland vindt. Op het Aquafun resort vind je 3 grote zwembaden en 4 (water)glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal ingericht kinderbad met speeltoestellen en een kinderbad met glijbaantje. Rondom de zwembaden kunnen de papa’s en mama’s neerstrijken op een van de ligbedjes. Ervaar zelf de schitterende beleving van rust en de prachtige natuur van dit onvergetelijke eiland!

Voor de jonge hotelgasten

De jonge hotelgasten zullen zich uitstekend vermaken. Naast de normale glijbanen is er ook een enorme opblaasbare glijbaan, zijn er diverse speeltuintjes en een speciaal kinderbad. Bovendien zijn er voldoende babybedjes en kinderstoeltjes aanwezig (gratis). Er is zelfs een tweetal huisschildpadden die Billy en Miss Turtle heten. In de vakantieperiodes worden voor de kids extra activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Centrale ligging op Curaçao

Het resort ligt centraal tussen de plaatsen Sint Willibrordus en Julianadorp en landelijk ten westen van Willemstad. Het centrum van Willemstad ligt op circa 14 kilometer en de luchthaven op circa 6 kilometer. In de omgeving van Kunuku vind je een aantal lokale restaurantjes.

Bekijk deze deal bij Corendon >>