Alleen je zwemdiploma nodig!

Bij SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito dompel je je onder in het aquapark én in luxe. Dat betekent héél veel snelle glijbanen en thuiskomen in prachtige kamers. Boek nu deze all inclusive vakantie op Gran Canaria voor 743 euro per persoon in een goed beoordeeld hotel (8,4). Jullie hebben onbeperkt toegang tot het spetterende aquapark en zelfs het eten en drinken is onbeperkt, zowel in het hotel als in het aquapark. Deze reis is met vertrek vanaf Rotterdam op basis van all inclusive, inclusief transfer.

SplashFactor 8

2 kronkelglijbanen, 2 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 1 trechter glijbaan, 1 boomerang, 1 kids waterspuitpark, 2 kids miniglijbanenparken

SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito

Het spectaculaire Splashworld Valle Taurito scoort een SplashFactor 8, en is daarmee een fantastisch waterpark. Maar ook aan de volwassenen is gedacht, en dan niet alleen aan hen die graag het kind in zich loslaten. Het hotel heeft namelijk prachtige moderne kamers, waardoor men zich niet in alleen in het aquapark, maar ook in de luxe onderdompelt. Om nog maar te zwijgen over het uitzonderlijke klimaat van Playa Taurito, wat te boek staat als het lekkerst van Gran Canaria, met het zachte zandstrand op loopafstand.

Bekijk deze deal bij TUI >>