Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Camping in het Nationaal park Drents Friese Wold

Omringd door mooie natuur, niet ver van de grens met Friesland ligt de kindvriendelijke Camping de Reeënwissel. Op de camping kun je kampeerplaatsen en accommodaties huren. De staanplaatsen zijn voorzien van stroom en liggen verspreid over open velden. Je kunt er kamperen met je tent, caravan of camper. Verder staan er op de camping verschillende bijzondere accommodaties zoals boomhutten, panorama tenten, dome tenten en paardenlodges. Het is ook mogelijk om te verblijven in een stacaravan.

Klimmen, klauteren, spelen en zwemmen

Op de camping kun je een uitgebreid aanbod aan sport- en speelfaciliteiten voor kinderen vinden. Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het openlucht zwembad van de camping. Er zijn drie verschillende baden voor verschillende leeftijdsgroepen te vinden. Verder heeft de camping meerdere speeltuinen, een manege en een groot speelbos, waar je eindeloos kunt klimmen en klauteren. Is het een dag wat minder mooi weer? Dan kun je terecht in de indoor speelcentrum met airhockey, speeltoestellen, glijbanen en een pooltafel.

Ardoer Camping de Reeenwissel 2, Ardoer Camping de Reeënwissel

Kindervakantie in Drenthe

De camping ligt bij het Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied met dichte bossen, groene heides en uitgestrekte zandvlaktes. In het park ligt er zo’n honderd kilometer aan zandweggetjes en tientallen kilometers aan wandelpaden. Er zijn verschillende wandelpaden speciaal voor kinderen uitgezet. Op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Ga dan naar dierenpark Wildlands in Emmen, attractiepark Slagharen of themapark Plopsa Indoor Coevorden.