Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindercamping Zuid-Limburg

In de Zuid-Limburgse heuvels ligt het kindvriendelijke Camping ’t Geuldal. Geniet van een verblijf midden in de Limburgse natuur, niet ver van Valkenburg en Maastricht. Op de camping kun je kamperen en accommodaties huren. De plaatsen zijn lekker ruim en voorzien van stroom. Er zijn ook speciale camperplaatsen en tentplaatsen (zonder stroom) te huur. Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan kun je overnachten in een knusse safaritent of comfortabele stacaravan.

Kindvriendelijke faciliteiten

Er zijn genoeg mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken. Zo zijn er meerdere speeltuinen waar je kunt springen, klauteren, schommelen en glijden. Bij de dierenweide kun je de lieve dieren aaien. Er wonen kippen, alpaca’s, geitjes, zwijntjes en ezels. Natuurlijk kun je op de camping ook een lekker potje voetballen, volleyballen en tafeltennissen. Bovendien kun je op 5 minuten fietsen een mooi buitenzwembad vinden: Zwembad Meerssen. Bij de receptie kun je terecht voor entreekaartjes.

Eropuit met de kids in Limburg

In de omgeving kun je veel leuke uitjes ondernemen met het hele gezin. Ga terug in de tijd tijdens een ondergronds avontuur in de grotten van Maastricht Underground. Tijdens de spannende tocht leer de geschiedenis kennen en bewonder je eeuwenoude grottekeningen. De kindergrottentocht is geschikt voor kids van 4 t/m 7 jaar. Ook is er een speciale kids tour voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Voor een middag vol speelplezier is Speeltuin Fort Willem de plek om naartoe te gaan. Klimmen, klauteren, rondrennen, van de glijbaan, of met mooi weer spetteren in de waterspeeltuin. De kids zullen zich geen moment vervelen! Verder kun je ook heerlijk slenteren door een van de mooie steden zoals Maastricht of Valkenburg.