Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Camping in het Nationaal Park Dwingelderveld

Midden in de bossen van het Nationaal Park Dwingelderveld ligt de gezellige familiecamping Torentjeshoek. Op de camping kun je kampeerplaatsen en accommodaties huren. De staanplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over open velden. Er zijn ook speciale trekkersplaatsen, camperplaatsen en plaatsen met privé sanitair te huur. Het is ook mogelijk om te overnachten in een boomhut, safaritent, chalet of andere bijzondere glampingaccommodatie.

Uitgebreide kinderfaciliteiten

Op de camping is genoeg leuks te beleven voor jong en oud. Er zijn er meerdere speeltuinen met speeltoestellen zoals springkussens, glijbanen, een tokkelbaan en meer. Wanneer je op de camping verblijft heb je bovendien gratis toegang tot het zwembad en speelpark dat naast het kampeerterrein ligt. De kinderen springen in het water, roetsjen van de glijbaan of spetteren in het peuterbad. Verder heeft de camping een kinderboerderij, jeu de boulesbaan en animatieteam in de zomer. Heb je geen zin om te koken? Dan kun je een lekkere hap afhalen bij de snackbar.

Ardoer Camping Torentjeshoek 2, Ardoer Camping Torentjeshoek

Ontdek Drenthe met kinderen

De camping heeft een unieke ligging, in het Nationaal Park Dwingelderveld. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen, mountainbiken en paardrijden. Het is tevens ook een paradijs voor kinderen met een speelplas, waterpomp en klimbulten. Er worden ook leuke excursies en activiteiten georganiseerd, zoals speurtochten. In het dorpje Dwingeloo kun je gezellige restaurantjes en cafeetjes vinden.