Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Familiecamping in Gelderland

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe vind je Ardoer Camping De Bosgraaf. Op de gezinscamping kun je kampeerplaatsen (met privé sanitair), trekkershutten. safaritenten en stacaravans huren. De plaatsen zijn lekker ruim en voorzien van stroom (6 Ampère).

Faciliteiten voor de hele familie

Jong en oud hoeven zich absoluut niet te vervelen op de camping. Zo in de zomer gebruik maken van het buitenzwembad met supervette waterglijbaan. Voor de kleintjes is er een peuterbadje waar ze kunnen spetteren. Verder heeft de camping een een grote omheinde buitenspeeltuin met airtrampoline, klimtoestellen en glijbanen waar de kids zich eindeloos kunnen vermaken. Naast de speeltuin liggen meerdere sportvelden waar gevoetbald, getennist en gevolleybald kan worden. Bij het gezellige eetcafé kun je genieten van een patatje en verse pizza. Je kunt natuurlijk ook een lekker koud biertje bestellen op het terras terwijl de kids zich uitleven in het naastgelegen zwembad.

Wat te doen in Gelderland

Tijdens je vakantie is het erg leuk om de omgeving te verkennen. Zo moet je zeker één van de gezellige Hanzesteden bezoeken als Zutphen (16 km), Deventer (19 km), Doesburg (19 km) of Arnhem (24 km). Natuurlijk kun je ook met het hele gezin een dagje doorbrengen in pretpark Julianatoren in Apeldoorn, zwemmen in Aquacentrum Malkander of aapjes kijken in de Apenheul.

Bekijk Ardoer Comfortcamping De Bosgraaf