Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Vakantiepark in het zuidwesten van Friesland

Vakantiepark De Kuilart is een heerlijke watersportcamping voor gezinnen direct grenzend aan de Friese Meren. Op het familiepark kun je kamperen of een accommodatie huren. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en liggen verspreid over velden. Het is ook mogelijk om te verblijven in een watervilla, vakantiehuis, waterchalet, appartement, stacaravan of bungalow.

Waterplezier

Het vakantiepark ligt direct aan het Friese Merengebied en biedt de mogelijkheid tot veel watersporten zoals zeilen, windsurfen, suppen, flyboarden en meer. Je kunt ook een bootje huren om omgeving varend te verkennen. Er zijn meerdere mogelijkheden op het park om een boot of sup te huren. Bovendien heeft de Kuilart een mooi overdekt zwemparadijs met vette waterglijbanen waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Verder is er een voetbalveld, tennisbaan, skatebaan en bowlingbaan aanwezig. Gedurende het hoogseizoen worden er ook leuke activiteiten aangeboden, zoals knutselen, theater voorstellingen en sportwedstrijden. Bij het restaurant kun je een genieten van een lekkere pizza, belegd broodje of andere lekkernij. Elke ochtend kun je verse broodjes verkrijgen bij de supermarkt op het park.

Ardoer Vakantiepark De Kuilart 2, Ardoer Vakantiepark De Kuilart

Kinderuitjes in Friesland

Een dagje dierentuin maak elk kind vrolijk. In Leeuwarden vind je het dierenpark AquaZoo waar zo’n 88 diersoorten verblijven. Je kunt het park via een ontdekkingsroute verkennen of gewoon je eigen tempo volgen. Ook heeft het park leuke speeltuinen waar je lekker kunt klimmen en klauteren. Is het een dagje niet zo mooi weer? Ga dan lekker spelen in het indoorspeelparadijs ‘Speelbos Joure’. Jong en oud zullen zich hier uren vermaken. Speel een potje glow-in-the-dark voetbal, spring op de trampolines of roetsj van de glijbanen.