Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Familiepark in de bossen van Drenthe

Aan de rand van het Nationaal Park ‘De Drentsche Aa en midden in de bossen ligt het kindvriendelijke vakantiepark Diana Heide. Op het park kun je kampeerplaatsen, lodgetenten en chalets huren. De plaatsen zijn voorzien van 10 Ampère stroom en kunnen gebruik maken van het wifi-netwerk.

Zandkastelen bouwen, vissen en spelen

Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het speelmeertje op de camping. Het meertje heeft een strand waar je de ouders genieten van het zonnetje en de kids zandkastelen kunnen bouwen. Verder zijn er op het terrein meerdere speeltuintjes te vinden en kun je je hengel uitgooien in de visvijver. Het animatieteam zorgt voor allerlei activiteiten, zoals knutselmiddagen, musicals en sportieve wedstrijden. Honger gekregen? Er is een lekker restaurant met terras en snackbar op het park aanwezig.

Ardoer Vakantiepark Diana Heide 3, Ardoer Vakantiepark Diana Heide

Ontdek Drenthe met kinderen

Wie aan Drenthe denkt, denkt aan Hunebedden. Het is dan ook zeker een aanrader om deze mysterieuze stenen te bezoeken. Over heel de provincie zijn er veel te zien. Wil je meer leren over de hunebedden en de geschiedeins? In het Hunebedcentrum in Borger leer je er alles over. Verder kun je in de omgeving allerlei leuke uitjes ondernemen. Ga op avontuur bij Plopsa Indoor in Coevorden, leer alles over dieren in Wildlands Adventure Zoo Emmen en beleef urenlang plezier in Attractiepark Drouwenerzand.