Categorie: All inclusive vakantie Tenerife

Op zoek naar een goedkope All inclusive vakantie Tenerife met kinderen? Op VakantieKidz ontdek je de voordeligste All inclusive kids aanbiedingen naar Tenerife. Zin in een zonovergoten vakantie met het hele gezin naar Tenerife? Ontdek dan het gemak van een All inclusive hotel en boek een vakantie naar een goed geprijsd hotel dat past bij jullie budget. Een groot voordeel van All inclusive zijn het eten en drinken dat in de prijs is inbegrepen. Wel zo makkelijk voor jouw en jullie kinderen! Met een All inclusive Tenerife hebben jullie gegarandeerd de perfecte combinatie van strand en natuur te pakken. Een All Inclusive vakantie staat, wat ons betreft, voor relaxen aan het zwembad met een drankje en je buikje rond eten met de lekkerste maaltijden.

Bezig met laden

Boek je vakantie voor een vast bedrag

Bij een All Inclusive vakantie Tenerife zijn veel faciliteiten, het eten en drinken inclusief. Je boekt je vakantie namelijk voor een vast bedrag. Een groot voordeel want zo heb je van te voren een goed beeld van wat jullie vakantie op dit Canarische Eiland gaat kosten. Daarnaast kun je tijdens een All Inclusive Tenerife genieten van een hoog zongehalte, veel bezienswaardigheden en zalige tapas. 

All Inclusive met de kinderen

Máááám, mogen we een ijsje? Je hoeft niet in jouw volle strandtas op zoek naar jouw portemonnee om daar Euro's uit te vissen. Mááám, ik wil nog een keer van de glijbaan! De kids kunnen de hele dag onbeperkt naar het aquapark. Op vakantie kan het zijn dat je het drukker hebt met de kinderen dan dat je tijd hebt om uit te rusten. Bij een All Inclusive vakantie kom je echt tot rust.