Bourgondisch op vakantie aan de kust

Op EuroParcs Bad Meersee kun je in alle rust bourgondisch op vakantie. Aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen tussen de prachtige natuurgebieden Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder vind je dit bijzondere vakantiepark. In de prachtige omgeving kan er heerlijk gewandeld en gefietst worden. Daarnaast sta je binnen 10 minuten op de heerlijke stranden van Zeelanden kun je daar genieten van een heerlijke stranddag of strandwandeling. Het park ligt vlakbij de Belgische grens en ook daar kun je dus leuke dagtripjes maken. De Belgische invloeden zorgen voor een bourgondische sfeer en goede restaurants. Bezoek de gezellige badplaats Knokke of verken de pittoreske dorpjes in de buurt. Geniet van alle rust en ruimte op Droompark Bad MeerSee.

Faciliteiten op het park

Droompark Bad MeerSee is volop in ontwikkeling. Op dit moment beschikt het park nog niet over een eigen receptie. Je kunt dan ook terecht bij het nabijgelegen Droompark Schoneveld. De camping beschikt over prachtige vakantieverblijven, waar je kunt genieten van het strand en de mooie omgeving. 

Activiteiten in de omgeving

Droompark Bad Meersee bevindt zich op slechts 10 minuten van de Zeeuwse kust. Je kunt er genieten van mooie stranden en vele leuke dorpjes. Daarnaast ligt het vakantiepark ook vlakbij de Belgische grens en kun je dus leuke uitstapjes maken naar onze zuiderburen. Zo moet je zeker een kijkje nemen in gezellige badplaatsen zoals Knokke en Blankenberge. In de omgeving kun je daarnaast de natuurgebieden Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder, waar je lekker kunt wandelen en fietsen.