Kindvriendelijk vakantiepark Veluwe

Op EuroParcs Hooge Veluwe geniet je van een heerlijke vakantie midden in de natuur. Het park ligt pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe, dus naar een mooie wandelroute of de perfecte picknickplek in het groen hoef je niet ver te zoeken. Samen met de kinderen kun je de prachtige natuur verkennen en allerlei dieren spotten. Ook vind je in de buurt veel leuke dagattracties. Zo liggen het Nederlands Openluchtmuseum en de dierentuin Burgers’ Zoo op slechts een kwartiertje rijden. Arnhem ligt ook op slechts 15 minuten en je kunt daar genieten van een lekker middagje winkelen.

Faciliteiten voor kinderen op het park

EuroParcs Hooge Veluwe is een heerlijk vakantiepark met genoeg faciliteiten. De kinderen kunnen genieten van een mooi overdekt zwembad, een buitenbad en een uitgebreid recreatieprogramma. Daarnaast kun je genieten van een voetbalveld en diverse leuke speeltuinen. Voor een lekker hapje eten kun je bij het restaurant en de snackbar terecht. Wil je even tot rust komen? Op de camping kun je een heerlijke sauna vinden.

Leuke activiteiten en uitjes op de Veluwe

Het vakantiepark bevindt zich direct aan de voet van het Nationaal Park Hoge Veluwe. In het mooie natuurpark kun je heerlijk wandelen en fietsen en veel mooie bezienswaardigheden vinden. Daarnaast kun je dierentuin Burger’s zoo op slechts 10 minuten met de auto vinden. Op zoek naar een beetje cultuur? Dan moet je bij het Nederlands openluchtmuseum zijn. In dit openluchtmuseum kun je veel leren over de geschiedenis van Nederland. Arnhem ligt op slechts 15 minuten rijden en hier kun je genieten van veel leuke winkels en restaurantjes.