Glamping in Limburg

Op deze melkveehouderij in Beringe te Limurg ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony’s van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten. Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg.

Bekijk alle vakantiemogelijkheden >>

Gezellige doe-boerderij

De traditionele melkveehouderij is omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen de kids heerlijk spelen en leren over het leven op de boerderij. En op deze melkveehouderij wonen niet alleen koeien. Boerin Floor haar passie ligt bij dieren en in het bijzonder bij paarden. Ze is zelfs gediplomeerd Centered Riding instructrice en geeft zowel aan kinderen uit de buurt als aan de gasten ponyrijles in hun mooie buitenbak.

Luxe safaritenten

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent.