Glamping bij de boer in Limburg

Op deze melkveehouderij in Beringe te Limburg ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony’s van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten. Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg.

Ga naar de website

FarmCamps BoeBaDoe 5, farmcamps boebadoe

Gezellige doe-boerderij voor jong en oud

De traditionele melkveehouderij is omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen de kids heerlijk spelen en leren over het leven op de boerderij. En op deze melkveehouderij wonen niet alleen koeien. Boerin Floor haar passie ligt bij dieren en in het bijzonder bij paarden. Ze is zelfs gediplomeerd Centered Riding instructrice en geeft zowel aan kinderen uit de buurt als aan de gasten ponyrijles in hun mooie buitenbak.

Het hele verblijf was super! Met tranen in de ogen zijn de kids naar huis gekomen. Ze wilden gewoon op de boerderij blijven wonen. 1 woord: geweldig!! Lees hier alle beoordelingen

FarmCamps BoeBaDoe 4, farmcamps boebadoe

Luxe safaritenten in Limburg

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent.

Boek BoeBaDoe direct bij FarmCamps

Veelgestelde vragen BoeBaDoe FarmCamps

1. Wat maakt BoeBaDoe in Limburg uniek?

De boerderij biedt voor ieder wat wils. Zo kun je boer Bart helpen met het verzorgen van de koeien of met boerin Floor de kleine dieren en de pony’s verzorgen. Of gewoon lekker spelen in de speelweide. Wedden dat jullie zullen genieten van deze boerderij in dit mooie stukje Noord Limburg!

2. Waar slaap ik?

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent.

3. Lekker spelen?

Op BoeBaDoe is er extra aan de kinderen gedacht. Zij kunnen ponyrijden. spelen in belevingstuin, leren van het insectenhotel, springen op de trampoline, rijden met skelters, gleien van de glijbaan, spelen met water en zand.