Boerderijcamping in Drenthe

Op dit bijzonder mooie plekje van Johan en Matine Kamps en hun 6 jonge kinderen is het altijd een gezellige boel. Een heerlijk erf voor kinderen met uitzicht op het bos waar ze uren kunnen spelen en helpen. In de omgeving van de boerderij is ook genoeg te doen. Zo kun je gaan zwemmen in een meertje, een dagje naar de dierentuin, of gewoon lekker wandelen door de bossen van Drenthe. Farmcamps ’t Looveld beschikt in over 22 luxe glampingtenten met eigen toilet. 

FarmCamps Boerderij t Looveld 2, Farmcamps 't looveld

Beleef het echte boerderijleven!

Op deze gezellige camping kun je het echte boerderijleven meemaken. Wordt je wakker tussen de koetjes en kalfjes, help met het verzorgen van de boerderijdieren, en leer ijs maken met boerin Matine. Houd je meer van spelen? Dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de bossingel. Alles kan en mag! Kortom, jullie en de kinderen zullen zich geen moment vervelen!

FarmCamps Boerderij t Looveld 3, Farmcamps 't looveld

Kom tot rust in een luxe safaritent met eigen toilet

Er is keuze uit 3 verschillende soorten safaritenten: 13 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 7 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, en 2 Lodgetenten met badkamer in de tent. Keus genoeg dus!