Beleef het boerderijleven op een glamping in Drenthe

FarmCamps De Bosrand is een melkveebedrijf van familie Eisses in het hart van Drenthe. Verzorg de ezels, herten en konijnen of ga lekker zwemmen in het bosven dat naast de boerderij ligt. Geniet van een heerlijke en informatieve vakantie in het prachtige Drenthe. Verblijf in één van de 20 luxe glamping-accommodaties en maak kennis met het boerderijleven!

Farmcamps de Bosrand 2, Farmcamps de bosrand

Knuffel, verzorg, en voer de boerderijdieren met de boer

Altijd al eens willen weten hoe het is om een echte boer of boerin te zijn? Help dan boer Jacob met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, of de dieren voeren in de Dierenweide en Knuffelschuur. Of beleef urenlang speelplezier tijdens het skelteren, verstoppertje spelen in het bos, zwemmen in het bosmeertje, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur. Alles kan en mag.

Farmcamps de Bosrand 1, Farmcamps de bosrand

Overnacht in een luxe safaritent met eigen toilet

Bij De Bosrand logeer je in één van de 14 luxe Safaritenen of de 6 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het moderne en verwarmde sanitairgebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer! Op het erf is het ook mogelijk om te kamperen met je eigen tent, caravan, of camper. In de zomermaanden en meivakantie zijn er maximaal 40 plaatsen beschikbaar.