Vakantievieren op een boerderijcamping in Zuid-Limburg

Op deze kleinschalige boerderij geniet je op ‘hoog’ niveau. Samen hebben ze de boerderij omgetoverd tot een leerzame, leuke en gezellige recreatie-boerderij. De melkkoeien hebben plaats gemaakt voor de paarden en pony’s, dé passie van boerin Annemarie. Farmcamps De Verloren Kost ligt op een prachtig plekje in het heuvellandschap van Zuid-Limburg en beschikt over 22 luxe glamping-accommodaties met privé sanitair.

Leer alles over het boerderijleven!

Je boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Sherman en boerin Annemarie persoonlijk voor. Op de boerderij draait alles om de lieve paarden en pony’s. Help met het verzorgen van de dieren en doe mee met een lesje paardrijden. Maar natuurlijk kun je ook meehelpen met het voeren van de andere lieve boerderijdieren. Knuffel en voer de geitjes, hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen, en de cavia’s. Houdt je meer van spelen? Op het erf vind je een leuke speelweide met voetbal goaltjes, kun je scheuren op de skelter, zandkastelen bouwen in de zandbak, of springen op de trampoline.

FARMCAMPS DE VERLOREN KOST 3, farmcamps de verlorenkost

Geniet van luxe en comfort in een Barntent met privé sanitair

Overnacht in één van de fijne Barntenten. In deze glampingaccommodatie heb je een eigen badkamer met ligbad, een volledig ingerichte keuken, en 6 comfortabele bedden. Ook heb je een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat om ook buiten optimaal te kunnen genieten.