Genieten op het Zeeuwse platteland in een safaritent

Op deze typische Zeeuwse boerderij van Jacob, Sentine en hun twee kinderen is het volop genieten voor de ouders terwijl de kinderen lekker spelen. Boerin Sentine leert je alles over akkerbouw en vanuit Arnemuiden ben je zo bij de mooie stranden van Zeeland. Help met het verzorgen van de boerderijdieren, knuffel met de lieve konijntjes, of maak een ritje door de omgeving met de platte wagen. Overnacht in één van de luxe safaritenten en geniet alles wat het boerderijleven te bieden heeft!

FarmCamps Oranjepolder 2, Farmcamps oranjepolder

Leer alles over de landbouw en voer de boerderijdieren

Jouw avontuur op de boerderij is pas compleet als je alles weet over de landbouw en de dieren. Boerin Sentine leert je alles over de tarwe, aardappelen, suikerbieten, uien en maïs die zij verbouwt. Daarnaast kun je ook iedere dag helpen met het voeren van de kippen, schapen, geiten, ganzen en varkens die rondwandelen in de knuffelweide.

Farmcamps Oranjepolder 2, Farmcamps oranjepolder

Komt tot rust in een luxe safaritent

Farmcamps Oranjepolder beschikt 2 verschillende soorten glamping-accommodaties. Zo kun je overnachten in één van de n 4 luxe Safaritenten met eigen toilet. Douchen doe je in het oude varkenskot wat volledig omgebouwd is tot sanitair gebouw én heerlijk verwarmd is. Liever willen genieten van nog meer luxe? Verblijf dan in één van de 4 luxe Barntenten met daarin eigen toilet én ligbad en niet te vergeten een vaatwasser in de volledig ingerichte keuken. Keuze genoeg dus.