Glamping in Noord-Brabant

Op de boerderij van boer Willem-Mathijs, boerin Anne en hun 2 kids Evi en Nina maak je kennis met de wondere wereld van de alpaca. Op dit moment bestaat hun kudde uit 45 alpaca’s, en ieder jaar komen er rond de 15 nieuwe alpacaveulens bij. Je hebt dus een grote kans dat er eentje geboren wordt tijdens jullie verblijf op de boerderijcamping! Overnacht in één van de 5 luxe safaritenten en beleef een heerlijke vakantie in eigen land.

Farmcamps Vorstenbosch 3, farmcamps vorstenbosch

Voeren en knuffelen met de boerderijdieren

Tijdens je kampeervakantie op FarmCamps Vorstenbosch kun je boer Willem-Mathijs en boerin Anne helpen met het verzorgen van de Alpaca’s. Zo kun je iedere dag helpen met het voeren van de alpaca’s en het verzorgen van de knuffelcavia’s. Samen met boerin Anne ga je knutselen met de zachtste alpacawol die je ooit gevoeld hebt! Als je meer houdt van buitenspelen, kan dat natuurlijk ook! Skelteren, trampoline springen of kliederen in de modderkeuken.

FarmCamps Vorstenbosch 3, farmcamps vorstenbosch

Overnacht in een luxe glamping-accommodatie

Er is keuze uit 2 verschillende soorten glamping tenten. Ga je voor één van de 4 Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. Of kies je voor de luxe Barntenten met eigen sanitair, een compleet ingerichte keuken en de Hooi Hooi Slaapzolder.