Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

5-Sterren kindercamping in Overijssel

In het noorden van Overijssel, niet ver van de grens met Duitsland ligt het prachtige Kampeerdorp de Zandstuve. De grote kindercamping heeft kampeerplaatsen, ingerichte tenten, safaritenten, chalets, lodges en trekkershutten te huur. De staanplaatsen zijn lekker ruim en liggen op open velden, waardoor de kinderen vrij uit kunnen spelen.

Geweldige faciliteiten voor jong en oud

Tijdens de vakantie hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Zo heeft de camping een subtropisch en overdekt zwembad, verwarmd buitenbad, waterglijbanen en peuterbad waar iedereen zich urenlang kan vermaken. Verder is er voor de actievelingen onder ons een voetbalveld, volleybalveld en tafeltennistafel aanwezig. Is het een keer wat minder mooi weer? Dan kun je terecht in het supergave indoor speelparadijs. Bovendien is er een animatieteam die het hele jaar door allerlei activiteiten en shows organiseert. Geniet bij het gezellige restaurant of pizzeria van een een heerlijke maaltijd en een lekker drankje. Daarnaast is er een supermarkt op het terrein waar je terecht kunt voor je boodschappen.

Te doen in Overijssel

De camping ligt bij de Overijsselse Vechtdal, een stukje unieke natuur met bossen, stuifzanden, heide, vennen en meertjes. Je kunt er heerlijk wandelen, maar ook meedoen met een uitdagende speurtocht voor de hele familie die je langs allerlei mooie plekjes leidt. Verder kun je in de omgeving een dagje fun beleven in attractiepark Slagharen, dieren kijken in Wildlands Emmen en urenlang spelen in Monkey Town Hardenberg.

Bekijk Kampeerdorp de Zandstuve