Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen en Beschikbaarheid

Camping en vakantiepark in het Vechtdal

In het landschap van het Vechtdal ligt het kindvriendelijke Molecaten Park De Agnietenberg. Het park ligt direct aan een recreatiemeer en aan de rivier de Vecht. Op het kampeerterrein kun je staanplaatsen op open velden, trekkersplaatsen en plaatsen aan het water huren. Op de kampeervelden kun je speeltuintjes en tafeltennistafels vinden waar de kids zich kunnen vermaken terwijl jij voor de caravan een boekje aan het lezen bent. Verder kun je verschillende typen stacaravans huren die geschikt zijn voor twee tot zes personen.

Spelen, zwemmen en vissen

Aan plezier en spelen kom je op deze kindercamping niet te kort. In het grote meer kun je lekker zwemmen of op het strand genieten van het zonnetje. Er zijn speciale gedeeltes afgezet die maximaal 1,40 diep zijn, zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen. Verder kun je op het meer ook kanoën er er mag gevist worden. Verder kun je op het terrein een beachvolleybalveld, voetbalveld en een grote speeltuin met springkussen vinden. In de zomervakantie worden er ook verschillende activiteiten door het animatieteam georganiseerd, zoals knutselochtenden, minidisco’s en verschillende sport & spel activiteiten.

Molecaten Park De Agnietenberg 2, Molecaten Park De Agnietenberg

Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Zwolle

Camping & Vakantiepark De Agnietenberg ligt in een schitterend natuurgebied aan de rand van Hanzestad Zwolle. Deze stad heeft een paar prachtige historische plekjes, zoals de Sassenpoort, delen van de oude stadsmuur en de Thorbeckegracht met de Wijndragerstoren. Bovendien kun je er heerlijk winkelen en genieten van een drankje op een van de vele terrasjes. Ook kun je in de omgeving allerlei leuke uitjes met de kinderen beleven. Wat dacht je van het Djambo Kidsplay in Zwolle. In dit speelparadijs kunnen de kids de hele dag klimmen, klauteren, glijden en rennen. In de Speel- en Recreatieboerderij De Flierefluiter kun je genieten van een kinderboerderij, maar ook trampoline springen, skelteren en zwemmen in het buitenbad. En in Apenheul in Apeldoorn kunnen jij en de kids je urenlang aapjes kijken en je verwonderen in de wereld van deze leuke dieren.