Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen en Beschikbaarheid

Camping en vakantiepark aan de rand van de Veluwe

Midden in een oase van groen ligt het kindvriendelijke Molecaten Park De Leemkule. De camping beschikt over autovrije kampeerplekken midden in het bos. De plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en liggen verspreid over veldjes. Verder is het mogelijk om te verblijven in een trekkershut, pipowagen, bungalow en houten huisjes.

Fijne kindercamping met veel faciliteiten

De camping is perfect voor gezinnen met kinderen. Urenlang waterpret kun je beleven in het buitenbad met glijbaan en peuterbad. Als het minder mooi weer is kun je ook lekker zwemmen in het binnenbad. Verder is er een groot speelveld met springkussen, trampoline en verschillende speeltoestellen. Bij de dierenweide kun je de hertjes en geitjes aaien. Bovendien is er een adventure minigolfbaan, tennisbaan en tafeltennistafel op de camping aanwezig. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het sfeervolle restaurant of pizzeria.

Molecaten Park De Leemkule 2, Molecaten Park De Leemkule

Omgeving van Molecaten Park De Leemkule

In de omgeving kun je leuke dierentuinen, speelparadijzen en attractieparken vinden die je kunt bezoeken, zoals de Apenheul, Binnenspeeltuin Ballorig en Kinderpretpark Julianatoren. Mooie steden en dorpjes in de buurt zijn Zwolle, Elburg, Hattem, Deventer en Giethoorn. Verder is het ook heerlijk om lekker te wandelen met de kids over de Veluwe.