Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen en Beschikbaarheid

Charmante familiecamping op de Veluwe

Even buiten het stadje Hattem en aan de rand van de Veluwe ligt het kindvriendelijke Landgoed Molecaten. Op de kleinschalige camping kun je ruime kampeerplaatsen huren omringd door bomen. De plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en liggen verspreid over vier veldjes. Er zijn ook een aantal camperplaatsen beschikbaar. Verder kun je verblijven in een sfeervol houten vakantiehuisje voor 4 personen.

Genieten in de natuur van Gelderland

De camping beschikt over verschillende speeltuintjes en tafeltennistafels voor de kinderen. Midden op de kampeervelden is ook veel ruimte om te spelen, een balletje te trappen en te badmintonnen. Bovendien kun je als gast van de camping gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad van Molecaten Park De Leemkule (op ca. 2 km) of Molecaten Park De Koerberg (op ca. 10 km).

Molecaten Park Landgoed Molecaten 2, Molecaten Park Landgoed Molecaten

Omgeving van Molecaten Park Landgoed Molecaten

De camping ligt op een bosrijk landgoed die worden bewoond door vogels, vossen, reeën en wilde zwijnen. Ook voor kinderen is het erg leuk om op ontdekking te gaan over het terrein. In de omgeving kun je ook leuke dierentuinen, speelparadijzen en attractieparken vinden die je kunt bezoeken, zoals de Apenheul, Binnenspeeltuin Ballorig en Kinderpretpark Julianatoren. Mooie steden en dorpjes in de buurt zijn Zwolle, Elburg, Hattem, Deventer en Giethoorn.