Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Camping & Vakantiepark in Zuid-Holland

Op loopafstand van het strand van Rockanje in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Rondeweibos. De kampeerplaatsen liggen verspreid over kleine groene velden en zijn geschikt voor caravans en tenten. Er zijn ook aparte camperplaatsen te huur. Naast kamperen kun je op deze camping en vakantiepark ook verblijven in een chalet, kampeercabin of huurcaravan.

Kinderfaciliteiten op het park

Op deze kindercamping is genoeg te doen! Zo zorgt het buitenzwembad met waterglijbaan voor urenlang zwemplezier. Voor de kleintjes is er een peuterbadje en spraypark. Rondom het bad staan ligbedden waar de de ouders kunnen relaxen. Verder is er een leuke speeltuin met airtrampoline, schommels en andere speeltoestellen. De sportievelingen kunnen zich vermaken op het sportveld, jeu de boulesbaan of tijdens een potje tafeltennis. Heb je honger gekregen na een heerlijke dag op het vakantiepark? Dan kun je een hapje eten met het hele gezin bij het restaurant. Het is ook mogelijk om een patatje af te halen bij de snackbar. Daarnaast is er een campingwinkel aanwezig.

Molecaten Park Rondeweibos 2, Molecaten Park Rondeweibos

Kinderuitjes in de omgeving van Rockanje

In de omgeving van het vakantiepark is ook genoeg te doen voor gezinnen met kinderen. Vanaf de camping loop je zo het strand op en kun je genieten van een heerlijke dag aan zee. Of beleef een dag vol speelplezier is het Adventuredome in Hellevoetsluis. Hier vind je een grote binnen en buitenspeeltuin met veel speeltoestellen, glow in the dark minigolf, lasergame en meer. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende dierenparken te vinden, zoals Geitenboerderij De Mèkkerstee in Ouddorp, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en Faunapark Flakkee in Nieuwe Tonge. Op zoek naar een educatief uitje? Breng dan een bezoek aan Het Nationaal Brandweermuseum, maritiem museum Het Droogdok Jan Blanken of Historyland in Hellevoetsluis.