Kindercamping Limburg

Kamperen op een knusse familiecamping in Limburg wordt steeds populairder. Kamperen op een kindvriendelijke camping is heerlijk als je op zoek bent naar rust en ruimte. De Limburgse natuur bevat glooiende landschappen, mooie natuur vol met beekjes en bossen, en heideterreinen waar je heerlijk kunt kamperen. Limburg is een fijne provincie waar je het ‘buitenlandgevoel’ beleeft, ondanks dat je in Nederland kampeert.

Populaire kindercampings in Limburg

Recreatiepark de Leistert

In het midden-Limburgse landschap bij het dorpje Roggel ligt de kindvriendelijke vakantiepark de Leistert. Er is een bungalowpark en een campingterrein.

Lees verder

Ardoer Camping ’t Geuldal

In de Zuid-Limburgse heuvels ligt het kindvriendelijke Camping ’t Geuldal. Geniet van een verblijf midden in de Limburgse natuur, niet ver van Valkenburg en Maastricht.

Lees verder

Top-15 Kindercampings in Limburg

Op een kindercamping in Limburg kunnen gezinnen met kinderen zich helemaal uitleven. Wij hebben de top 15 kindvriendelijke campings in Limburg voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!

Lees verder

FarmCamps BoeBaDoe

Heerlijk vakantieplekje in Limburg op een omgetoverde boerderij. Bij BoeBaDoe logeer je in één van de luxe safaritenten met eigen sanitair.

Lees verder

Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer in Well is een fraai gelegen kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Limburg middenin de prachtige Maasduinen aan het Leukermeer.

Lees verder
Bezig met laden

Kamperen op een familiecamping in Limburg

Verblijf op een kindvriendelijke camping in Zuid-Limburg en geniet van de gemoedelijke sfeer, de pittoreske dorpjes, en prachtige glooiende landschap. Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en trek de groene natuur in. Of ga kamperen op een kindercamping in Limburg met zwembad en beleef urenlang speelplezier in het water. Speel in de waterspeeltuin, trek een paar baantjes, of roetsj van de glijbaan.

Vakantie in Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.