Vakantiepark Noord-Brabant

Noord-Brabant is een schitterende provincie die bekend staat om zijn gezelligheid, het bourgondische leven, pittoreske dorpjes, en mooi steden. In de op een na grootste provincie van Nederland stikt het van het natuurschoon. Veel campings in Noord-Brabant liggen in de buurt van mooie natuurgebieden, zoals de Loonse en Drunense Duinen, en de Peel. Met de vele fiets- en wandelroutes kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in dit deel van Nederland. Ook kun je vanaf een charme camping in Noord-Brabant prima de grote steden van de provincie ontdekken.

Populaire vakantieparken & bungalowparken in Noord-Brabant

TopParken Résidence de Leuvert

Op het kindvriendelijke vakantiepark Résidence de Leuvert van TopParken kun je heerlijk overnachten in een comfortabel of luxe chalet midden in het gezellige Noord-Brabant.

Lees verder

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een kindvriendelijk vakantiepark en camping met recreatiemeer, binnenzwembad en kinderboerderij gelegen in de bossen van Noord-Brabant.

Lees verder

Vakantiepark Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos in Hapert is een fraai gelegen kindvriendelijk vakantiepark in de Brabantse Kempen met subtropisch zwembad en diverse kinderbungalows.

Lees verder

Roompot De Katjeskelder

Roompot De Katjeskelder is een fraai gelegen kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Brabant in een bosrijke omgeving met zwembad en animatie.

Lees verder

Vakatiepark De Vers

Vakantiepark Landal De Vers in Overloon is een groen gelegen kindvriendelijk vakantiepark met zwembad aan de Overloonsche Duinen in Noord-Brabant.

Lees verder

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een heerlijk kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Brabant met zwembad, kinderboerderij en natuurspeeltuin.

Lees verder

Duc de Brabant

Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot is een fraai gelegen kindvriendelijk vakantiepark met zwembad gelegen in de Brabantse bossen in Noord-Brabant

Lees verder
Bezig met laden

Kindvriendelijke vakantieparken Noord-Brabant

Zin om er even tussenuit te gaan met de kinderen? Op een kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Brabant is genoeg te doen voor een heerlijke en onbezorgde vakantie. Jong en oud zullen zich urenlang vermaken in het prachtige zwembad. De ouders slaan een balletje op de tennisbaan terwijl de kinderen meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Vanaf een vakantiepark in Noord-Brabant kun je gemakkelijk de omgeving verkennen. Maak een mooie fietstocht door het Brabantse landschap op bezoek een van de historische steden van de provincie.

Leukste kinderuitjes van de provincie Noord-Brabant

  • Als je in Noord-Brabant vakantie viert, mag een bezoek aan de Efteling natuurlijk niet ontbreken. Dit attractiepark is geschikt voor jong en oud. Zo is er voor de kleintjes onder andere het sprookjesbos, het kleuterbos en het avonturendoolhof. Voor de oudere stoere kinderen zijn er gave achtbanen, een wildwaterbaan en veel meer. 
  • Natuurliefhebbers zitten in Noord-Brabant helemaal aan het goede adres. In de Loonse en Drunense Duinen kun je heerlijk fietsen en wandelen. Met het hele gezin in het leuk om er lekker te spelen, te picknicken of vette hutten te bouwen.
  • Als het een dag niet zo mooi weer is kun je terecht bij het Recreatiepark TerSpegelt in het plaatsje Eersel. Het park bestaat uit een verwarmd overdekt zwembad, een grote speeltuin met veel speeltoestellen, en een waterspeeltuin. Geschikt voor zowel de jonge als oude kinderen.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant vind je maar liefst 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.