Kindvriendelijk vakantiepark Noord-Holland

Voor een vakantie met kinderen op een vakantiepark midden in het groen ben je in Noord-Holland aan het goede adres. De Noord-Hollandse natuur bevat verschillende natuurgebieden, landschappen en wateren die bestaan uit diverse bossen, heidevelden, duinen, veenweiden, polders, en het IJsselmeer en Markermeer. Vanaf een kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Holland kun je mooie wandel- en fietstochten maken en de prachtige omgeving van de provincie ontdekken.

Droompark Buitenhuizen

Droompark Buitenhuizen is een kindvriendelijk vakantiepark in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland, gelegen tussen Amsterdam en het strand.

Lees verder

EuroParcs De Woudhoeve

Op minder dan 5 kilometer afstand van de stranden van Egmond aan Zee, ligt het kindvriendelijke vakantiepark De Woudhoeve. Boek je vakantie hier!

Lees verder
Bezig met laden

Kindvriendelijke vakantieparken Noord-Holland

Noord-Holland biedt de vakantieganger een afwisselend landschap. Bruisende steden zoals Amsterdam en Haarlem, de Noordzeekust, de duinen, het IJsselmeer, en het Waddeneiland Texel. Op een kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Holland zullen de ouders en de kinderen een onbezorgde vakantie beleven. Beleef urenlang speelplezier in het zwembad, sla een balletje op de tennisbaan of kom tot rust met een goed boek. Vanaf een vakantiepark in Noord-Holland bij zee ben je zo op het strand. Spetter in het water, speel in het zand of geniet van het warme zonnetje.

Kinderactiviteiten in Noord-Holland

  • Laat je betoveren door de wondere wereld van bij Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Dit kinderattractiepark bestaat uit een sprookjesbos, kabouterdorp, kinderboerderij, grote speeltuin en veel meer. In de winter wordt het park omgetoverd naar Sprookjeswinterland.
  • Leer de (wilde) dieren kennen van Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Bewonder de leeuwen, poema’s, apen, alpaca’s, tijgers, hyena’s, rendieren en vele andere dieren. Leuk voor jong en oud!
  • Spring, speel, klauter en klim in het grootste speelpark van Noord-Holland. Speelpark de Swaan heeft springkussens, speeltuinen, een skelterbaan, speelbos, waterfietsen en nog veel meer leuke activiteiten!

Vakantie met kinderen in Noord-Holland

Voor een dagje strand kun je terecht bij de badplaatsen Zandvoort, Bloemendaal. Bergen aan Zee, Egmond aan Zee of Callantsoog. Relax op je strandbedje en geniet van het zonnetje. De kinderen spetteren in het water, bouwen een zandkasteel, of gooien een balletje over. Noord-Holland heeft prachtige grote steden, maar ook kleinere authentieke dorpjes. Bezoek bijvoorbeeld het vissersdorpje Volendam of Marken of de kaasmarkt van Edam of Alkmaar. Of verken de oud Hollandse molens op de Zaanse Schans en waan je even in de 17e en 18e eeuw. Ook beschikt Noord-Holland over bijzondere natuur. Achter de duinenrij van Callantsoog, ligt het Zwanenwater. Dit is een beschermd natuurgebied met de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Het landschap bestaat uit duinen, vlakten, moeras, en dennenbos. Via verschillende wandelroutes krijg je een beeld van de natuur en de veelzijdigheid aan planten en vogels. Verder moet je voor mooie natuur zeker een bezoek brengen aan de Helderse Duinen, de Waddenzee, de West-Friese Omringdijk, of het Dijkgatbos.