Vakantiepark Zuid-Holland

Zuid-Holland is een mooie bestemming voor een heerlijke vakantie met de kinderen. De provincie ligt in het westen van Nederland en heeft het gezin veel te bieden. Zo heeft Zuid-Holland bruisende badplaatsen, historische steden, typische Hollandse landschappen, prachtige bloembollenvelden, en duingebieden. De regio is geschikt voor een vakantie aan zee, gezinnen met (jonge) kinderen, rustzoekers, fietsliefhebbers, en wandelliefhebbers.

Populaire vakantieparken & bungalowparken in Zuid-Holland

RCN Toppershoedje

Bij de Zuid-Hollandse kust, op steenworp afstand van de zee, ligt de kindvriendelijke camping & vakantiepark RCN Toppershoedje. Vanaf de camping loop je zo het strand op.

Lees verder

Strand Resort Ouddorp Duin

Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin in Ouddorp is een fraai gelegen kindvriendelijk vakantiepark met zwembad, gelegen in de duinen van Zuid-Holland.

Lees verder

Roompot Strandpark Duynhille

Achter de duinen van Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Strandpark Duynhille van Roompot. Het vakantiepark ligt op een unieke locatie vlakbij het strand.

Lees verder

EuroParcs Parc du Soleil

Op een kwartiertje fietsen van het strand van Noordwijk in Zuid-Holland, ligt het kindvriendelijke vakantiepark Parc du Soleil van Europarcs. Geniet van een vakantie bij de zee!

Lees verder

EuroParcs Poort van Zeeland

Op het natuureiland Voorne-Putten, in de provincie Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke vakantiepark Poort van Zeeland van EuroParcs. Geniet van een vakantie aan het Haringvliet.

Lees verder

EuroParcs De Biesbosch

Geniet van een verblijf op het kindvriendelijke vakantiepark De Biesbosch van EuroParcs. Spring in het zwembad, ga voetballen of speel een potje tafeltennis.

Lees verder

Molecaten Park Waterbos 🏖️

Op loopafstand van het strand aan de Noordzee in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Waterbos. Geniet van een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust.

Lees verder

Molecaten Park Rondeweibos

Gelegen op loopafstand van het strand van Rockanje in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Rondeweibos. Geniet van een gezellige kindervakantie aan zee.

Lees verder

Roompot Park Zeedijk

Roompot Park Zeedijk in Herkingen is een fraai gelegen kindvriendelijk vakantiepark in Zuid-Holland met duurzame bungalows, gelegen tussen 2 natuurgebieden.

Lees verder
Bezig met laden

Kindvriendelijke vakantieparken Zuid-Holland

Wanneer je een bungalow of huisje boekt op een kindvriendelijk vakantiepark in Zuid-Holland kun je genieten van een welverdiende vakantie met de kinderen. Waai lekker uit op het strand of trotseer de waterglijbaan van het subtropische zwemparadijs. Vanaf een vakantiepark in Zuid-Holland kun je gemakkelijk de omgeving gaan verkennen. Bezoek de steden Rotterdam of Den Haag, duik de zee in bij Scheveningen, of kom tot rust in de natuur van het Groene hart.

Dagje uit met kinderen in Zuid-Holland

  • Maak kennis met de verschillende diersoorten bij Diergaarde Blijdorp. In deze dierentuin is het hele jaar van alles te beleven. Naast de dieren zijn er ook meerdere speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken.
  • Een avontuurlijke dag uit beleef je bij attractiepark Duinrell in Wassenaar. Het park is zowel leuk voor de jonge kinderen als de oude kinderen. Daarnaast kun je ook veel waterplezier beleven in het subtropisch zwemparadijs Tikibad. 
  • Is het even een dag geen mooi weer? Beleef dan een dag vol speelplezier bij Bubble Jungle in Leiden. Het speelpark heeft een klimpark, glow in the dark golfbaan, grote speelstad en je kunt er lasergamen. Leuk voor de jonge en oude kinderen.

Vakantie met kinderen in Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft vele leuke badplaatsen die het waard zijn om te bezoeken. Zo moet je zeker de populaire badplaats Scheveningen gaan verkennen. Geniet van het zonnetje en drink een lekkere cocktail bij één van de gezellige strandtenten. Naast Scheveningen, moet je ook zeker de badplaatsen Oostvoorne, Ouddorp, Rockanje, en Katwijk bezoeken. De kust van de provincie is erg mooi om te verkennen per fiets. Daarnaast kun je in de provincie andere historische steden steden vinden, zoals Delft, Leiden, Den Haag, Gouda, Dordrecht en Rotterdam. Natuurliefhebbers moeten zeker het natuurgebied de Duinen van Oostvoorne gaan bezoeken. Het natuurgebied is 264 hectare groot en is een heerlijk gebied om doorheen te dwalen. In het zuidelijke deel van de Leidse Oostvlietpolder ligt natuur- en recreatiegebied ’t Vogelhoff. Je kunt hier fietsen, wandelen en genieten van de natuur en het agrarisch land. Als je echt Hollands platteland wilt beleven dan ben je bij de Polder de Nesse aan het goede adres. Het gebied is 129 ha groot en is het grootste weidevogelgebied van het Zuid-Hollandse Landschap.