Kindercamping in Nederland

De Sprookjescamping is de leukste 5-sterren kindercamping van Nederland! Op dé kindercamping in Rheeze (Hardenberg) word je betoverd door de sprookjes die tot leven komen. Boek een 4-daags Paasarrangement voor 141 euro op een kampeerplaats comfort.

Een magische plek, een top kindercamping!

Kampeerplaats comfort

De comfort plekken zijn ruim opgezet en bestrijken minimaal 100m2 (10 bij 10 meter). De comfort plaatsen hebben een gezamelijk watertappunt en vuilwaterafvoer. Daarnaast hebben de meeste plaatsen 10 ampére, alleen de plaatsen in het Kikkerland hebben 6 ampére.

Sprookjescamping Rheeze

De Sprookjescamping biedt talloze activiteiten en faciliteiten voor papa’s en mama’s ouders en kinderen van 0 t/m 10 jaar. De kinderen kunnen urenlang spelen in de buiten speeltuintjes, vermaak je in de waterspeelparadijzen en ga klimmen in de indoor speeltuin. Ook wanneer het weer even tegen zit is er genoeg te beleven op Sprookjescamping. Met het professionele animatieteam beleven de kinderen spannende avonturen. De adembenemende theatershows maken de vakantie helemaal af. Een magische beleving om nooit te vergeten!