Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark in de bossen van Noord-Brabant

Ideaal vakantiepark voor gezinnen gelegen aan een recreatiemeer midden in de bossen van Chaam. Er zijn kampeerplaatsen en accommodaties te huur. De plaatsen zijn lekker ruim en liggen verspreid over open velden tussen de bomen. Er zijn ook staanplaatsen met privé sanitair beschikbaar. Liever overnachten in een accommodatie? Op het familiepark zijn Finse lodges, chalets en bungalows te huur,

Zwemmen, voetballen en dieren aaien

Waterplezier gegarandeerd op RCN De Flaasbloem met een recreatiemeer, waterspeeltuin en een overdekt zwembad. In de zomer kunnen jong en oud lekker zwemmen in het grote meer met waterglijbaan. Terwijl de ouders een boekje aan het lezen zijn op het strand, roetsjen de kinderen van de glijbaan. Is het minder mooi weer? Dan kun je een plons nemen in het binnenbad. Op het sportterrein kun je een potje voetballen, volleyballen en tennissen. Voor de kleintjes is er tevens een dierenweide en meerdere speeltuintjes die verspreid zijn over het park. Verder is er een brasserie en snackbar waar je lekker kunt eten. In het hoogseizoen kun je elke ochtend verse broodjes halen bij het winkeltje.

Doen in Brabant met het gezin

Als je in Noord-Brabant vakantie viert, mag een bezoek aan de Efteling natuurlijk niet ontbreken. Dit attractiepark is geschikt voor jong en oud. Zo is er voor de kleintjes onder andere het sprookjesbos, het kleuterbos en het avonturendoolhof. Voor de oudere stoere kinderen zijn er gave achtbanen, een wildwaterbaan en veel meer. Boek hier alvast je tickets! Op de regenachtige dagen moet je zeker naar het Indoor Speelparadijs Kabonk in Breda gaan. Hier kunnen de kids lekker klimmen, klauteren, rennen en springen. Er zijn meerdere verdiepingen met speeltoestellen en glijbanen waar gespeeld kan worden! De dag kun je vervolgens afsluiten met een bezoek aan het pannenkoekenhuis van het speelparadijs.