Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Geniet van een heerlijke vakantie met het hele gezin op RCN de Jagerstee in het Gelderse Epe. Dit familiepark ligt midden in de bossen van de Veluwe en beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn lekker ruim en liggen verspreid over open velden. Er zijn ook plaatsen met privé sanitair beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om bungalows, kampeerchalets en stacaravans te huren.

Zwemmen, voetballen en minigolven

Jong en oud hoeft zich niet snel te vervelen op dit gezellige vakantiepark. Zo kun je op een warme zomerdag een verfrissing zoeken nemen in het openluchtzwembad met peuterbad. Daarnaast is er een grote speeltuin met glijbaan, voetbalveld en springkussen aanwezig. Is het wat minder mooi weer? Dan kunnen de kleintjes helemaal uitleven in het indoor speelbos van het park. Verder kun je de dieren aaien bij de kinderboerderij, minigolven met de familie en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Na en dag vol speelplezier kun je bij de brasserie terecht voor een heerlijk diner.

Kinderuitjes op de Veluwe

In Epe worden verschillende wandelingen voor kinderen georganiseerd. Onderweg moeten de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren die ze alles leren over het bos en de dieren die er wonen. De Apenheul is natuurlijk onmisbaar tussen een rijtje met leuke uitjes voor gezinnen. Loop tussen de kleine aapjes en bekijk de grote sterke apen van een veilige afstand. Tussendoor zijn er gebieden waar je even kan zitten om wat te eten en drinken. Of ga gezellig klimmen bij Klimbos Veluwe in de bossen bij Apeldoorn. Er zijn verschillende parcours te vinden voor jong en oud.

Meer info en boeken