Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Gezellig familiepark op de Utrechtse Heuvelrug

In de natuur op de Utrechtse Heuvelrug ligt het mooie vakantiepark RCN het Grote Bos. Je kunt er kamperen en accommodaties huren. De plaatsen zijn ruim en hebben een oppervlakte van 100 vierkante meter. Naast standaard kampeerplaatsen kun je ook camperplaatsen en plaatsen met privé sanitair huren. Verder heeft het vakantiepark een ruim aanbod aan accommodaties te huur, zoals safaritenten, vakantiehuizen, bungalows en chalets.

Volop plezier!

In de zomermaanden kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in het openlucht zwembad met waterglijbanen. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt op het voetbalveld, fietscrossbaan en op het vette survivalparcours. Daarnaast heeft het familiepark speeltuinen, een bowlingbaan en animatie. Bij de brasserie of snackbar kun je terecht voor een lekkere maaltijd.

Gezellige dagjes uit met het gezin

In de omgeving van RCN het Grote Bos is genoeg te beleven. Breng met de allerkleinste een bezoekje aan het Nijntje museum in de stad Utrecht. Hier kunnen peuter en kleuters al spelenderwijs de wereld van Nijntje ontdekken, geïnspireerd op de prentboeken van Dick Bruna. Verder is een bezoek aan een dierentuin met de kinderen is altijd super leuk! Bij Dierenpark Amersfoort kun je via geweldige klimroutes kennis maken met de bewoners van het park. Dorst gekregen? Ga dan lekker even drinken en eten bij een van de restaurantjes. De ouders genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Lekker even de natuur in? Bewandel dan het NME natuurpad in Houten. Via de website of NME Houten kun je een kleurenfolder met plattegrond en opdrachten voor kinderen verkrijgen. Langs het pad vind je paaltjes met afbeeldingen van dieren en planten die doorverwijzen naar verschillende opdrachten.