Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark aan het Veluwemeer

RCN Zeewolde is een gezellig familiepark direct gelegen aan het Veluwemeer. Je kunt er zowel kamperen als overnachten in een huuraccommodatie. De staanplaatsen zijn lekker ruim en voorzien van een stroomaansluiting. Het is ook mogelijk om te verblijven in een bungalow, stacaravan, strandhuisje, safaritent of appartement.

Urenlang speelplezier

Tijdens je vakantie op RCN Zeewolde is vervelen echt onmogelijk. Zo kun je natuurlijk lekker zwemmen in het meer en allerlei andere watersporten beoefenen zoals surfen en zeilen. Daarnaast is er een waterspeeltuin waar de kids op een warme zomerdag verkoeling kunnen zoeken. Verder heeft het vakantiepark een grote speeltuin met glijbanen, schommels, airtrampoline, tennisbaan, en voetbalveld. Bij de kinderboerderij met pony’s, geitjes en konijnen kun je gezellig knuffelen met de dieren en misschien mag je ze wel helpen voeren. Verder kun je bij de brasserie of snackbar terecht voor een heerlijke maaltijd. De omgeving verkennen? Dan is er een mogelijkheid om een fiets of e-bike te huren.

Ontdek Flevoland

De provincie Flevoland is de jongste van Nederland. Flevoland wordt omringd door meren waar je allerlei watersporten kunt beoefenen. De natuur van de provincie is door zijn bijzondere ontstaan erg divers. Zo heeft Flevoland het grootste loofhoutbos van Nederland, de Oostvaardersplassen, een natuurpark, en het Waterloopbos. Je kunt er heerlijk wandelen en fietstochten maken. Is het een dagje niet zo’n mooi weer? Dan moet je zeker met het hele gezin naar de Kids Playground Almere gaan. De kids zullen zich urenlang vermaken in de ballenbak, op de glijbaan, en springkussens. De indoorspeeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.