Dé ultieme strandbeleving aan de Noordzeekust

In de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het vakantiepark is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Het kindvriendelijke vakantiepark in Zeeland aan zee bevindt zich vlakbij een breed strand en het mooie natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Bezoek de typische Zeuws-Vlaamse plaatsen, Sluis en Cadzand, of breng een bezoekje aan leuke plaatsen in België. Voor een portie verse vis en alle dagelijkse boodschappen ben je in het gezellige vissersdrop Breskens aan het juiste adres. De nabij gelegen stranden van Nieuwvliet-Bad en Cadzand-Bad hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Beach Resort Nieuwvliet Bad Strandhuisje Roompot, roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Vakantieverblijven

Op Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad hem je een ruime keuze uit unieke vakanteverblijven, zoals Beach Lodges, luxe villa’s met 3 slaapkamers, vrijstaande bungalows en een heuse jeugdvilla.

Activiteiten in de omgeving

Beach Resort Nieuwvliet-Bad ligt aan de heerlijke stranden van de Zeeuwse kust. Je kunt er genieten van een stranddag of een mooie wandeling maken. Daarnaast ligt het park direct aan het Natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. In de omgeving kunje leuke uitstapjes maken. Zo kun je Belgische plaatsjes zoals Knokke bezoeken of genieten van de gezellige sfeer in Cadzand en Sluis.