Kindvriendelijk vakantiepark Veluwe

Vanuit Bungalowpark Hoenderloo stap je rechtstreeks de prachtige natuur van de Veluwe in. In de groene omgeving rond het park vervelen volwassenen en kinderen zich geen moment. Zo kun je samen de mooiste wandel- en fietstochten maken door de bossen, velden en heuvels. Ook moet je zeker het Dierenvriendjespad Nunspeet ontdekken of kabouters zoeken op het Kabouterpad Hoenderloo. Op het park kun je allerlei leuke faciliteiten vinden. Een middag gezellig minigolfen, tafeltennissen of zwemmen in het verwarmde zwembad, het kan allemaal op Bungalowpark Hoenderloo En wilt je de vakantie spetterend afsluiten? Apenheul en pretpark Julianatoren liggen op slechts 20 minuten van het park!

Faciliteiten op het park

Bungalowpark Hoenderloo is een gezellig vakantiepark met veel leuke faciliteiten. Zo kun je er een lekker buitenzwembad vinden en kunnen de kinderen zich uitleven bij de speeltuin en de trampoline. Het vakantiepark heeft een kids club en er wordt een leuk recreatieprogramma georganiseerd. Je kunt er een potje midgetgolf of tennis spelen en een lekker hapje eten bij het restaurant en de bar. 

Roompot Bungalowpark Hoenderloo 2, bungalowpark Hoenderloo

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark bevindt zich midden in de groene Veluwe. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen door de bossen, velden en heuvels. Daarnaast vind je in de omgeving veel leuke bezienswaardigheden. Zo kun je binnen 20 minuten de Apenheul of het Pretpark Julianatoren bereiken. Het Kröller Müller museum mag je ook zeker niet missen.=