Foto’s | Accommodaties | Prijzen

In het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg ligt het kindvriendelijke bungalowpark Schin op Geul van Roompot. Het park verhuurt charmante bungalows met een weids uitzicht op de omgeving. Voor sportief vermaak is er een basketbalveld, bowlingbaan, tennisbaan en voetbalveld. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin met luchttrampoline, tafeltennistafel en tokkelbaan. Heb je ondertussen honger gekregen? Dan kun je heerlijk eten bij het gezellige parkrestaurant. De nodige boodschappen kun je doen bij het winkeltje.

Roompot Vakantiepark Schin op Geul 1, Roompot Vakantiepark Schin op Geul

Kindvriendelijk overnachten

Het vakantiepark beschikt over speciale kinderbungalows waar jij en je gezin een heerlijke vakantie zullen beleven. Dit type vakantiehuis is speciaal ingericht voor families met kinderen. Zo bevat deze bungalow een kinderbed, kinderbad, speelgoed en een centrale ligging nabij een speeltuin.

Kindervakantie in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. In de omgeving van het bungalowpark is genoeg te beleven. Ga op avontuur een ontdek één van de oudste ondergrondse gangenstelsels van Zuid-Limburg in de Fluweelengrot. Of beleef een dag vol pret en plezier in het avonturenpark Valdeludo. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in een enorme speeltuin met klimpark, trampolines, glijbanen en nog veel meer.