Kom tot rust in een bosrijke omgeving

In Twente vind je aan de rand van een groot bos het kleinschalige vakantiepark Finspark Herikerberg. De ruime, vrijstaande bungalows van het park zijn gebouwd met uit Finland afkomstige hout, zonder dat er een spijker, lijm of zaag aan te pas zijn gekomen. De bungalows zijn erg ruim en zijn gebouwd midden in de groene bossen en velden van Twente. De bungalows zijn vrijstaand en je kunt er genieten van alle rust en ruimte. In de omgeving kun je veel leuke uitstapjes maken. Zo kun je er verschillende kastelen bezoeken of je vermaken in Avonturenpark Hellendoorn. Je kunt er daarnaast heerlijk wandelen en fietsen. Zo kun je op de Herikerberg – die op zijn hoogste punt 46,6 meter is – prachtige wandelingen maken, hardlopen, paardrijden en fietsen.

Faciliteiten op het park

Het kelinschalige vakantiepark vormt een bron van rust en ontspanning. Er wordt geen grootschalig animatieprogramma georganiseerd, maar je kunt er wel een fijne speeltuin vinden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er is een sauna, om even tot rust te komen en je kunt er fietsen of skelters huren.

Activiteiten in de omgeving

Finspark Herikerberg bevindt zich in de groene bossen en velden van Twente. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Je kunt er de heuvel Herikerberg vinden. Deze 46 meter hoge heuvel bied je een mooi uitzicht op de omgeving. Je kunt er fietsen, wandelen en paardrijden. In de omgeving kun je daarnaast leuke stadjes vinden zoals Markelo, Hengelo en Enschede. Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Breng dan een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn.