Kindvriendelijk vakantiepark Veluwe

Midden in de Veluwse bossen bij Apeldoorn, verstopt tussen het groen, vind je Vakantiepark De Berkenhorst. Dit autovrije bungalowpark biedt plezier voor het hele gezin. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven bij het overdekt zwemparadijs met glijbaan en stroomversnelling. Geniet van de leuke midgetgolfbaan en vele speeltuinen. In de omgeving kun je het Natuurreservaat Kootwijkerzand vinden. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen door rustige bossen en uitgestrekte velden. Bezoek ook mooie bezienswaardigheden zoals het Paleis het Loo, het Kröller-Müller museum en het Dolfinarium. Kortom, bent u op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Dan is Vakantiepark De Berkenhorst zeker iets voor jou!

Faciliteiten voor kinderen op het park

Op het vakantiepark kun je genieten van een heerlijk restaurant, een snackbar en eetcafé waar je een lekker hapje kunt eten. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij het overdekte tropische zwembad met glijbanen en stroomversnelling. Je kunt er fietsen huren en een potje midget golfen. Ook wordt er een leuk recreatieprogramma georganiseerd met karaoke avonden en knutselmiddagen

Leuke activiteiten in de omgeving

Vakantiepark de Berkenhorst bevindt zich midden in de groene bossen en velden van de Veluwe. Ga er op uit in het mooiste natuurgebied van Nederland en geniet van alle ruimte en rust. Je kunt in de Veluwe allerlei mooie wandel- en fietstochten maken. Het vakantiepark bevindt zich vlakbij het Natuurreservaat Klootwijkerzand en je kunt er leuke uitstapjes maken naar het Paleis het Loo, Het Kröller-Müller museum en het dolfinarium.