Foto’s | Accommodaties | Prijzen

Op een fraaie plek aan het Grevelingenmeer in de provincie Zeeland ligt het kindvriendelijke vakantiepark Aquadelta van Roompot. Op dit park kun je overnachten in een (kinder)appartement of een villa. Er zijn genoeg faciliteiten aanwezig, dus jong en oud zullen zich prima vermaken. Zo kun je lekker een middagje gaan zwemmen in het binnenbad, een balletje slaan op de tennisbaan of een potje bowlen met het hele gezin. Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd door het animatieteam. Het kleinschalige familiepark ligt direct aan de oevers van het Grevelingenmeer waar je onder andere kunt zwemmen, vissen of varen. In de avond kun je heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant of een hap afhalen bij de snackbar. Je boodschappen kun je halen bij de supermarkt op het park.

Vakantiepark Aquadelta Roompot 1, Vakantiepark Aquadelta Roompot

Charmante villa’s en knusse appartementen

Op vakantiepark Aquadelta kun je verblijven in een mooie villa of appartement. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen en zijn modern en comfortabel ingericht. Speciaal voor gezinnen met kinderen is er een mogelijkheid tot het boeken van een kinderaccommodatie. Deze accommodaties zijn kindvriendelijk ingericht met diverse meubels in Koos Konijn-thema.

Vakantie aan het Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en ligt tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland, op de grens van de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Het meer is een waar walhalla voor alle watersporters. Zo kun je er surfen, duiken, vissen en varen. Maar het meer is ook perfect om samen met de kids te zwemmen of te luieren op een van de strandjes.