Foto’s | Accommodaties | Prijzen

Midden in de Noord-Brabantse natuur in een bos ligt het kindvriendelijke vakantiepark Schaijk van Roompot. Het vakantiepark verhuurt mooie bungalow lodges waarvan sommige huisjes aan het water liggen. In de zomer kunnen de kinderen afkoeling zoeken bij het waterspraypark. Daarnaast kun je gezellig een potje bowlen met het hele gezin, klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin of het speelbos. Het team Koos Konijn organiseert leuke activiteiten. ’s Avonds kun je een hapje eten bij het sfeervolle restaurant.

Roompot Vakantiepark Schaijk 2, Roompot Vakantiepark Schaijk

Knusse bos lodges midden in het groen

De lodges zijn charmant ingericht en er kunnen 2 tot 6 personen in verblijven. Het is ook mogelijk om een vakantiehuisje aan het water te boeken.

Vakantie in Noord-Brabant

Het vakantiepark ligt vlakbij het natuurgebied De Maashorst. Dit gebied is heerlijk voor natuurliefhebbers en je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Daarnaast mag een bezoek aan de stad Den Bosch ook zeker niet ontbreken. Den Bosch heeft een rijke geschiedenis en beschikt over een authentiek historisch centrum. Je kunt er genieten van veel mooie straatjes, pittoreske gebouwen en indrukwekkende bezienswaardigheden.