Geniet van de rust en ruimte op Villapark Schildmeer

Families die van rust, ruimte, natuur en watersport houden, beleven op Villapark Schildmeer in Groningen een heerlijke vakantie. Op het vakantiepark vind je verschillende soorten gezellige bungalows. Het Roompot vakantiepark is prachtig gelegen tussen de vele akkers en pittoreske dorpjes van Midden-Groningen en ligt direct aan het Schildmeer. Vaar met een sloep het water op, huur een zeilboot met de kids of leer surfeb, gooi samen met de jongens een hengel uit en ga op warme dagen lekker picknicken op een van de leuke strandjes. In de omgeving vind je de natuurgebieden Tetjehorn en ’t Roegwold. Hier kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door een gevarieerd landschap van graslanden, bossen en rietmoerassen.

Kinderfaciliteiten op het park

Op het villapark Schildmeer vind je een snackbar, prima om samen met de kids frietjes te halen. Verder kun je op het park fietsen, een sloep of zeilbootje huren. Voor de kinderen is er een recreatieprogramma en zijn er speeltoestellen. In de omgeving vind je een zwembad.

Activiteiten in de omgeving

Golfbaan Duurswold grenst direct aan het vakantiepark en biedt zowel beginnende als gevorderde golfers een uitdagend parcours. Ook families die van cultuur houden, hebben in de omgeving ruime keuze: wat dacht je van een bezoek aan de hangende keukens van Appingedam, de Martinitoren, het Groninger Museum of vestingstadjes als Bourtange en Delfzijl? U ziet: er gaat niets boven Groningen!