Waterpret aan de Friese Meren

Geniet van alle waterpret aan de Friese meren op Waterpark Zwartkruis! Huur een sloep en vaar het nabijgelegen Bergumermeer op of ga lekker windsurfen of kanoën. Het vakantiepark bevindt zich direct aan het water en je vindt er een mooie jachthaven in de buurt. Je kunt je eigen boot meenemen of een bout huren. Het is de perfecte plek voor watersporters! Daarnaast kun je in de groene omgeving ook heerlijk wandelen en fietsen. Nationaal Park De Alde Feanen is slechts 25 minuten rijden. In dit prachtige natuurgebied vind je een afwisselend landschap van meren, rietlanden en moerasbossen. Je kunt een uitstapje maken naar leuke steden zoals Drachten en Leeuwarden, waar je lekker kunt winkelen of wat kunt eten. Echt vakantievieren doe je op Waterpark Zwartkruis!

Faciliteiten op het park

Waterpark Zwartkruis beschikt over een jachthaven en een gebied met de vakantievilla’s. Vanuit de vlla’s vaar je zo het water op en je kunt in de jachthaven boten huren. Er is gratis wifi op het park en de villa’s zijn uitgerust met alle faciliteiten. 

Activiteiten in de omgeving

Waterpark Zwartkruis bevindt zich midden in Freisland, gelegen bij de Friese meren. Het park ligt aan een rivier en binnen 10 minuten vaar je over het Bergumermeer. In de omgeving kun je allerlei watersporten beoefenen. Daarnaast kun je er ook prachtig wandelen en fietsen door de groene omgeving. Het Nationaal Park De Alde Feanen vind je op slecht 25 minuten rijden en is de perfecte plek voor een mooie wandeling. Ook moet je zeker een uitstapje maken naar de leuke steden Leeuwarden en Drachten.