Vier je vakantie met het hele gezin op een kindercamping in de Achterhoek. De campings beschikken over veel vermaak voor kinderen met faciliteiten als een zwembad, speeltuin en animatie. Om je te helpen bij het vinden van de perfecte kindercamping hebben we een lijstje samengesteld met de 5 leukste kindercampings in de Achterhoek.

1. Camping Vreehorst

Gelegen op een ruim terrein in de Achterhoek ligt de kindvriendelijke Camping Vreehorst. Je kunt er ruime kampeerplaatsen en verschillende accommodaties huren. De camping heeft een binnen- en buitenzwembad, speelvijver, leuke speeltuin, sportveld en een sauna. Een lekkere snack of pizza kun je afhalen bij de foodcorner.

Bekijk Camping Vreehorst

2. Camping Het Winkel

Grote gezinscamping in een bosrijk gebied in de Achterhoek. Op de camping kun je kampeerplaatsen, chalets en safaritenten huren. Camping het Winkel beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, volleybalveld, indoor speeltuin en animatie. Bij het gezellige restaurant kun je genieten van een heerlijke maaltijd.

Bekijk Camping Het Winkel

LEES OOK: Top-10 Kindercampings in Gelderland

3. Vakantiepark De Twee Bruggen

Kindvriendelijk 5-sterren vakantiepark gelegen aan een rivier. Op dit gezellige familiepark kun je kamperen maar ook safaritenten, chalets en bungalows huren. Vakantiepark De Twee Bruggen heeft een heerlijk zwemparadijs met waterglijbanen, een bowlingbaan, tennisbaan, fietscrossbaan, meerdere speeltuinen en een minigolfbaan. Er wordt bovendien een uitgebreid activiteitenprogramma georganiseerd.

Bekijk Vakantiepark De Twee Bruggen

4. Camping Den Blanken

Grote gezinscamping op de grens van Gelderland en Overijssel. Camping Den Blanken heeft een buitenzwembad, binnenspeeltuin, tennisbaan, jeu de boulesbaan en meerdere speeltuintjes. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Heb je een keer geen zin om te koken? Dan kun je een lekkere maaltijd afhalen bij de snackbar. Het is mogelijk om een kampeerplaats, safaritent, chalet, trekkershut of ingerichte tent te huren.

Bekijk Camping Den Blanken

5. FarmCamps Den Branderhorst

Kleinschalig melkveebedrijf met miniglamping tussen de weilanden en akkers. Slaap in één van de 15 luxe safaritenten en geniet van het boerderijleven! Op het terrein van FarmCamps Den Branderhorst kun je verschillende dieren vinden die je mag helpen voeren. Verder is er ook een leuke speeltuin met trampoline, zandbak en skelters die je kunt gebruiken.

Bekijk FarmCamps Den Branderhorst

Lees ook: