Kindvriendelijke campings in de Achterhoek

Vier je vakantie met het hele gezin op een kindercamping in de Achterhoek. De campings beschikken over veel vermaak voor kinderen met faciliteiten als een zwembad, speeltuin en animatie. Om je te helpen bij het vinden van de perfecte kindercamping hebben we een lijstje samengesteld met de 6 leukste kindercampings in de Achterhoek.

1. Camping Vreehorst – Winterswijk

Faciliteiten: Binnenzwembad, buitenzwembad, waterglijbaan, snackbar, animatieprogramma, zwemvijver, voetbal, basketbal, tafeltennis, pumptrack, sauna, buitenspeeltuin.

Camping Vreehorst, Kindercampings Achterhoek

Gelegen op een ruim terrein in de Achterhoek ligt de kindvriendelijke Camping Vreehorst. Je kunt er ruime kampeerplaatsen en verschillende accommodaties huren. De camping heeft een binnen- en buitenzwembad, speelvijver, leuke speeltuin, sportveld en een sauna. Een lekkere snack of pizza kun je afhalen bij de foodcorner.

Bekijk Camping Vreehorst

2. Camping Het Winkel – Winterswijk

Faciliteiten: Volleybal, tennis, voetbal, sauna, indoor speeltuin, restaurant, buitenspeeltuin, animatieprogramma, peuterbad, waterglijbaan, buitenzwembad.

Camping Het Winkel 1, Kindercampings Achterhoek

Grote gezinscamping in een bosrijk gebied in de Achterhoek. Op de camping kun je kampeerplaatsen, chalets en safaritenten huren. Camping het Winkel beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, volleybalveld, indoor speeltuin en animatie. Bij het gezellige restaurant kun je genieten van een heerlijke maaltijd.

Bekijk Camping Het Winkel

3. EuroParcs Marina Strandbad – Olburgen

Faciliteiten: Jachthaven, wellness, animatieprogramma, supverhuur, restaurant, zwemmeer, buitenspeeltuin, vissen, voetbal, basketbal, sportterrein.

EuroParcs Marina Strandbad, Kindercampings Achterhoek

Gezellig familiepark tussen de Veluwe, de Achterhoek en de IJsselvallei. Bij EuroParcs Marina Strandbad heb je de keuze uit het huren van staanplaatsen, tiny houses, wellness lodges en beach houses. Op warme zomerdagen biedt het buitenzwembad verfrissing en plezier voor jong en oud. Verder vind je er een speeltuin, sportterrein en wellnessfaciliteiten om volledig tot rust te komen. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij het restaurant of de snackbar. Het vakantiepark is gericht op watersportliefhebbers en beschikt over een jachthaven, waar je boten en kano’s kunt huren om de prachtige wateren van de omgeving te verkennen.

Bekijk EuroParcs Marina Strandbad

LEES OOK: Top-20 Kindercampings in Gelderland

4. FarmCamps Den Branderhorst – Hengelo

Faciliteiten: Ponyrijden, skelters, voetbal, trampoline, tokkelbaan, boomhut, zandspeelplaats, knuffelschuur, speeltuin.

FarmCamps Den Branderhorst, Kindercampings Achterhoek

Kleinschalig melkveebedrijf met miniglamping tussen de weilanden en akkers. Slaap in één van de 15 luxe safaritenten en geniet van het boerderijleven! Op het terrein van FarmCamps Den Branderhorst kun je verschillende dieren vinden die je mag helpen voeren. Verder is er ook een leuke speeltuin met trampoline, zandbak en skelters die je kunt gebruiken.

Bekijk FarmCamps Den Branderhorst

5. Vakantiepark De Twee Bruggen – Winterswijk

Faciliteiten: Buitenspeeltuin, pumptrack, bowlingbaan, minigolf, tennis, fitness, kanoverhuur, animatieprogramma, binnenzwembad, buitenzwembad, waterglijbanen, sauna, restaurant, kleine supermarkt.

Vakantiepark De Twee Bruggen, Kindercampings Achterhoek

Kindvriendelijk 5-sterren vakantiepark gelegen aan een rivier. Op dit gezellige familiepark kun je kamperen maar ook safaritenten, chalets en bungalows huren. Vakantiepark De Twee Bruggen heeft een heerlijk zwemparadijs met waterglijbanen, een bowlingbaan, tennisbaan, fietscrossbaan, meerdere speeltuinen en een minigolfbaan. Er wordt bovendien een uitgebreid activiteitenprogramma georganiseerd.

Bekijk Vakantiepark De Twee Bruggen

6. Camping Den Blanken – Neede

Faciliteiten: Buitenzwembad, animatieprogramma, restaurant, indoor speeltuin, jeu de boules, skelters.

Camping Den Blanken, Kindercampings Achterhoek

Grote gezinscamping op de grens van Gelderland en Overijssel. Camping Den Blanken heeft een buitenzwembad, binnenspeeltuin, tennisbaan, jeu de boulesbaan en meerdere speeltuintjes. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Heb je een keer geen zin om te koken? Dan kun je een lekkere maaltijd afhalen bij de snackbar. Het is mogelijk om een kampeerplaats, safaritent, chalet, trekkershut of ingerichte tent te huren.

Bekijk Camping Den Blanken

Lees ook: