Kindvriendelijke campings in Groningen

In Groningen kun je genieten van een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin. Kindercampings bieden een breed scala aan faciliteiten en activiteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen. Om het zoeken naar de perfecte kindercamping wat makkelijker te maken, hebben we de 10 leukste en mooiste kindercampings in Groningen voor je op een lijstje gezet!

1. Camping Wedderbergen

Camping Wedderbergen, Kindercampings Groningen

Gezellige gezinscamping aan een recreatiemeer en de rivier de Aa. Op Camping Wedderbergen kun je een overdekt zwembad, grote waterspeeltuin, voetbalveld, volleybalveld, restaurant en een leuke speeltuin met airtrampoline. Daarnaast worden er tijdens de vakanties allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en tieners. Het is mogelijk om een kampeerplaatsen en chalets te huren.

Bekijk Camping Wedderbergen

2. Camping De Watermolen

Camping De Watermolen, Kindercampings Groningen

Ruim opgezette familiecamping, gelegen aan een zwemmeer. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en liggen op open velden. Camping De Watermolen beschikt over een speeltuin, animatie en een gezellig restaurant.

Bekijk Camping De Watermolen

3. Camping De Kapschuur

Camping De Kapschuur, Kindercampings Groningen

Kleine, sfeervolle camping in Stadskanaal. omgeven door bos en weide. Camping de Kapschuur heeft een trampoline, speelplaats, dierenweide en een kampvuurplaats waar je marshmallows kunt roosten. Je kunt er overnachten in je eigen kampeermiddel, maar het is ook mogelijk om te verblijven in een blokhut, wijnvat of gastenkamer.

Bekijk Camping De Kapschuur

LEES OOK: Top-5 kindvriendelijke vakantieparken in Groningen

4. Siblu Camping Meerwijck

Siblu Camping Meerwijck, Kindercampings Groningen

Gezellige familiecamping aan het Zuidlaardermeer op op 20 km van Groningen. Siblu Camping Meerwijck heeft een overdekt zwembad, multifunctioneel sportterrein, beachvolleybalveld en een speeltuin. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. Naast traditioneel kamperen kun je ook safaritenten, trekkershutten, coco sweet temten, tiny houses en stacaravans huren.

Bekijk Siblu Camping Meerwijck

5. Natuurkampeerterrein Robersum

Natuurkampeerterrein Robersum, Kindercampings Groningen

Fijne, kleine natuurcamping in noordoost Groningen, niet ver van het Lauwersmeer en de Waddenzee. Kinderen kunnen vrij uit spelen op de kampeervelden en zich vermaken in de speeltuin met airtrampoline, schommels en voetbalveldje. Op Camping Robersum kun je kampeerplaatsen en knusse blokhutten huren.

Bekijk Natuurkampeerterrein Robersum

Lees ook: