De leukste kindvriendelijke campings in Zuid-Limburg

Beleef een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin in Zuid-Limburg. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het zwembad, op het sportveld en tijdens de leuke activiteiten van het animatieteam. Om je zoektocht naar de leukste kindercamping wat makkelijker te maken, hebben we de top 5 kindercampings in Zuid-Limburg voor je op een rijtje gezet!

1. EuroParcs Gulperberg – Gulpen

Faciliteiten: Buitenzwembad, restaurant, fietsverhuur, animatieprgramma, speeltuin, sportveld, airtrampoline, voetbal, basketbal.

EuroParcs Gulperberg, Kindercamping Zuid-Limburg

In de heuvels van Zuid-Limburg vind je EuroParcs Gulperberg. Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het buitenzwembad. Tevens is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het subtropisch zwembad Mosqua. Verder is er een sportveld, speeltuin, animatie en restaurant. Je kunt er kamperen maar ook overnachten in een woodlodge, stacaravan. safaritent of tiny house.

Bekijk EuroParcs Gulperberg

2. Camping De Watertoren – Landgraaf

Faciliteiten: Restaurant, fietscrossbaan, speeltuin, animatieprogramma, buitenzwembad, ijsjes te koop, skelterverhuur, voetbal, basketbal

Camping De Watertoren, Kindercamping Zuid-Limburg

Middelgrote familiecamping in Landgraaf, in de buurt van de grens met Duitsland. Naast traditioneel kamperen is het ook mogelijk om een stacaravan te huren. Camping De Watertoren heeft een openlucht zwembad, voetbalveld, speeltuin, fietscrossbaan en een restaurant. In de zomervakantie organiseert het animatieteam elke dag leuke activiteiten.

Bekijk Camping De Watertoren

LEES OOK: Top-15 Kindercampings in Limburg

3. Camping ’t Geuldal – Meerssen

Faciliteiten: Indoor speeltuin, animatieprogramma, restaurant, buitenspeeltuin, ijssalon, kinderboerderij, buitenzwembad, waterglijbaan.

Camping t Geuldal, Kindercamping Zuid-Limburg

Kindvriendelijke camping In de Zuid-Limburgse heuvels. Op Camping ’t Geuldal kun je kamperen en accommodaties huren. Er zijn genoeg mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken. Zo zijn er meerdere speeltuinen, een dierenweide, voetbalveld en volleybalveld. Bovendien kun je op 5 minuten fietsen een mooi buitenzwembad vinden: Zwembad Meerssen.

Bekijk Camping ’t Geuldal

4. Camping Hitjesvijver – Heerlen

Faciliteiten: Speeltuin, restaurant, animatieprogramma, buitenzwembad.

Camping Hitjesvijver, Kindercamping Zuid-Limburg

Gezinscamping gelegen in het groene heuvellandschap, niet ver van Heerlen. De kinderen kunnen zich vermaken in het openlucht zwembad, bij de kinderboerderij en in de speeltuin. Bij de gezellige brasserie kun je genieten van heerlijke gerechten. Het enthousiaste animatieteam organiseert in het hoogseizoen leuke activiteiten. Camping Hitjesvijver verhuurt naast kampeerplaatsen ook safaritenten, chalets en stacaravans.

Bekijk Camping Hitjesvijver

5. EuroParcs Poort van Maastricht – Berg en Terblijt

Faciliteiten: Binnenzwembad, sportveld, speeltuin, voetbal, volleybal, buitenspeeltuin, tokkelbaan, peuterbad, airtrampoline, voetbal, tafeltennis, restaurant, animatieprogramma.

EuroParcs Poort van Maastricht, Kindercamping Zuid-Limburg

Grote gezinscamping vlakbij de stad Maastricht. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van stroom. Daarnaast zijn er glampingtenten, chalets en tiny houses te huur. Op EuroParcs Poort van Maastricht kun je een zwembad met overkapping, sportveld, speeltuin en kidsclub vinden.

Bekijk EuroParcs Poort van Maastricht

Bekijk ook: