Kindvriendelijke vakantieparken in Utrecht

Vakantie op een vakantiepark in Utrecht is een goed idee voor een kindvriendelijke vakantie in Utrecht met het hele gezin. De kinderen vertoeven in het mooie zwemparadijs en de ouders komen eindelijk toe aan het lezen van hun favoriete tijdschrift. Bovendien is een vakantiepark de ideale manier om de omgeving te verkennen. Bezoek historische stadjes, oude kastelen en fraaie natuurgebieden.

Bekijk alle vakantieparken

1. RCN het Grote Bos – Doorn

Faciliteiten: Bowlingbaan, buitenspeeltuin, natuurvijver, waterspeeltuin, buitenzwembad, waterglijbaan, animatieprogramma, tennis, basketbal, snackbar, restaurant, vakantiekerk.

RCN het Grote Bos vakantiekidz, Kindvriendelijk Vakantiepark Utrecht

In een bos op de Utrechtse Heuvelrug ligt het mooie vakantiepark RCN het Grote Bos. Je kunt er kamperen en accommodaties huren. In de zomermaanden kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in het openlucht zwembad met waterglijbanen. Verder heeft het familiepark sportvelden, speeltuinen, een bowlingbaan, survivalparcours, fietscrossbaan en animatie. Bij de brasserie of snackbar kun je terecht voor een lekkere maaltijd.

Bekijk RCN het Grote Bos

LEES OOK: top-10 kindvriendelijke vakantieparken in Gelderland

2. Landal Amerongse Berg – Overberg

Faciliteiten: Binnenzwembad, airtrampoline, buitenspeeltuin, indoor speeltuin, sports arena, minigolf, vissen, kabouterland, koffiecorner.

Landal Amerongse Berg vakantiekidz, Kindvriendelijk Vakantiepark Utrecht

Kindvriendelijk vakantiepark gelegen aan de Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Voor jong en oud is van alles te doen op Landal Amerongse Berg. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats.

Bekijk Landal Amerongse Berg

3. Molecaten Park Landgoed Ginkelduin – Leersum

Faciliteiten: Tennis, dierenweide, sportterrein, volleybal, buitenzwembad, waterglijbaan, binnenzwembad, speeltuin, airtrampoline, tafeltennis, voetbal, basketbal, bowlingbaan, indoor speeltuin, restaurant, animatieprogramma.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin vakantiekidz, Kindvriendelijk Vakantiepark Utrecht

Sfeervol vakantiepark in Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin kun je kamperen en accommodaties huren, zoals vakantiehuizen, bungalows, appartementen, chalets, huurtenten en safaritenten. Voor de kinderen is er een kinderbad, buiten- en binnenspeeltuin, skelterverhuur en air-trampoline. Tijdens de schoolvakanties is er animatieteam aanwezig die activiteiten organiseert. Voor eten en drinken kun je terecht bij het restaurant en snackbar.

Bekijk Landgoed Ginkelduin

4. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug – Maarn

Faciliteiten: Animatieprogramma, binnenzwembad, tafeltennis, snackbar, restaurant, buitenspeeltuin, zwemvijver, hondenspeelveld.

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug vakantiekidz, Kindvriendelijk Vakantiepark Utrecht

Gelegen in een bos ligt het kindvriendelijke Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug van EuroParcs. Je kunt er overnachten in een knus chalet, houten boslodge of gezellige trekkershut. De kinderen kunnen zich vermaken in het overdekte zwembad, in de speeltuin of meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Elke ochtend kun je verse broodjes verkrijgen en een lekkere maaltijd kun je eten bij het restaurant.

Bekijk EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

5. Vakantiepark Bonte Vlucht – Doorn

Faciliteiten: Airtrampoline, jeu de boules, sportterrein, snackbar, buitenzwembad, animatieprogramma, speeltuin.

Vakantiepark Bonte Vlucht vakantiekidz, Kindvriendelijk Vakantiepark Utrecht

Gezellig familiepark in de bossen van Doorn. Spring in het zwembad, speel een potje tennis en doe mee met de activiteiten van het animatieteam. Het schaduwrijke vakantiepark beschikt over kampeerplaatsen, safaritenten, chalets en appartementen. Bij het sfeervolle restaurant van Vakantiepark Bonte Vlucht kunnen jij en je gezin een lekker hapje eten.

Bekijk Vakantiepark Bonte Vlucht

Lees ook: