Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Midden in de groene bossen van de Veluwe ligt het gezellige vakantiepark Ackersate. Je kunt er zowel kamperen als een accommodatie huren. De staanplaatsen zijn lekker ruim en zijn voorzien van stroom. Het is ook mogelijk om een mooi chalet, bungalow of safaritent te huren.

Zwemmen, voetballen en trampoline springen

Beleef urenlang waterplezier in het binnen- en buitenzwembad met waterglijbanen. Voor de allerkleinste is er een peuterbadje waar ze kunnen spetteren. Direct naast het overdekte zwembad kun je een grote speeltuin vinden met een springkussen. Bovendien kun je lekker sportief bezig zijn op de tennisbaan, het sportveld en het trampolinepark. Ben je een grote dierenvriend? Ga dan de geitjes en schapen aaien in de kinderboerderij. Verder worden er tijdens de schoolvakanties talloze leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Wil je een keer uit eten? Dan kun je kiezen uit twee restaurants waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een patatje afhalen bij de snackbar. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt op het park.

Kinderuitjes in Gelderland

In de omgeving kun je allerlei leuke gezinsuitjes en activiteiten ondernemen. Beleef een dag vol pret en actie tijdens een dagje uit bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Het park heeft meer dan 60 attracties en is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar oud. Ook de Apenheul is natuurlijk onmisbaar tussen een rijtje met leuke uitjes voor gezinnen. Loop tussen de kleine aapjes en bekijk de grote sterke apen van een veilige afstand. Tussendoor zijn er gebieden waar je even kan zitten om wat te eten en drinken. Na het eten kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin voor het avontuur tussen de apen wordt hervat.