Landal Het Land van Bartje is een prachtig vakantiepark gelegen tussen de bossen van Drenthe. Op het luxe park is van alles te doen. Zo kun je urenlang waterpret beleven in het (overdekte) zwembad met vette waterglijbaan, klimmen en klauteren in de speeltuin, of de omgeving verkennen tijdens een wandeling of fietstocht. Verblijf in een comfortabele bungalow, luxe landhuis, of in een fijne stacaravan.

Bekijk het vakantiepark hier >>>

Golfbaan, zwemparadijs, paardrijden, en meer!

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want naast het vakantiepark ligt de prachtige 18-holes par 3 baan van Countrygolf Ees. Geniet van de rust en de natuur en sla een balletje op deze bosrijke golfbaan. Afslaan vanaf de driving range met overdekte afslagplaatsen en vervolg uw spel op de uitgestrekte baan. Heeft u geen ervaring? Ook dan kunt u hier terecht, want op deze golfbaan is een golfvaardigheidsbewijs niet verplicht.

Tijdens de vakantie beleeft u de leukste momenten met uw kids in het zwembad. Plons samen in het water of ga hand in hand van de familieglijbaan. De kids vermaken zich met de waterattracties en roetsjen van de glijbanen. Bij mooi weer wordt het overdekt zwembad omgetoverd tot groot openluchtzwembad.

Voor beginners en gevorderden zijn er verschillende manieren om de ruitersport te beoefenen tijdens uw vakantie op Landal Het Land van Bartje. De kids verzorgen pony’s en leren er op rijden, maar er zijn ook voltige lessen en bosritten voor gevorderde ruiters.

Overnacht in een luxe landhuis

Landal Het Land van Bartje beschikt over 400 vrijstaande accommodaties. Er zijn 21 verschillende accommodatie types die variëren van comfortabele bungalows tot luxe boerderijwoningen met sauna.