Landal Amerongse Berg is een kindvriendelijk vakantiepark met overdekt zwembad en peuterbad gelegen aan de Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Landal Amerongseis een echt familiepark. Voor jong en oud is van alles te doen op het park en in de omgeving. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats. Een spelletjesavond in uw eigen accommodatie is een leuke afsluiter van de dag.

Landal Amerongse Berg 2,

Urenlang speelplezier voor de kids

De kids zullen zich geen moment vervelen! Zowel binnen als buiten is er genoeg te spelen met een indoorspeelplaats en airtrampoline in de speeltuin. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd, dus laat de vakantie maar beginnen!

Landal Amerongse Berg 3,

Overnacht in een prachtige vakantiewoning

Op Vakantiepark Amerongse Berg kun je kiezen uit 13 accommodatie types. De vakantiewoningen variëren van 4-persoonsvakantiehuizen tot 12-persoonsvakantiewoningen en van comfortabele woningen tot extra luxe woningen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en sommige beschikken zelfs over een eigen wellnessruimte.