Foto’s | Accommodaties | Prijzen

Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel is een heerlijk kindvriendelijk vakantiepark gelegen in de groene bossen van Limburg. Op het park kun je mooie bungalows huren en er is een visvijver. Je kunt er een centrumgebouw vinden met een bowlingbaan, grand café, bar en speelhoek. Daarnaast is er een binnenzwembad met kleuterbad. Het park heeft meerdere speeltuinen en er worden leuke activiteiten georganiseerd door Bollo de Beer.

Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel 2, Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel

Verblijf in een vrijstaande bungalow

Op Landgoed Aerwinkel staan 121 vrijstaande bungalows. In totaal zijn er 10 verschillende typen accommodaties die geschikt zijn voor 4 tot 10 personen. De comfortabele vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. De 4-persoons bungalows zijn circa 92 vierkante meter groot en hebben twee of drie slaapkamers. Er is een badkamer en de open keuken heeft een 4-pits kookplaat, een combimagnetron en een vaatwasser. Houdt je van luxe in je huisje? Boek dan een bungalow met sauna en wellnessruimte.

Zien & Doen in Limburg

Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel bevindt zich midden in de groene bossen en velden van Limburg. Het park ligt midden in Limburg, vlakbij de stad Roermond. De stad is erg gezellig en je kunt er veel fijne restaurants en winkels vinden. Ook ligt het park vlakbij het stroomgebied van de Maas, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.