Kindvriendelijk vakantiepark Gelderland

Omringd door de donkergroene bossen van Hoenderloo in de provincie Gelderland, ligt het prachtige vakantiepark Miggelenberg. Beleef een oase van rust en geniet van de mooie natuur tijdens uw verblijf in een comfortabele bungalows van Landal. Op het vakantiepark kun je van alles beleven. Geniet van urenlang zwemplezier in het overdekte zwembad, speel met je vriendjes en vriendinnetjes in het gloednieuwe speelparadijs, of doe mee met een vet potje lasergamen. Vervelen is hier onmogelijk!

Vakantiepark Landal Miggelenberg 2, Landal GreenParks Miggelenberg

Urenlang speelplezier op het vakantiepark

Het leuke overdekte zwembad heeft een kinderglijbaan, whirlpool, waterattracties, peuterbad, en stroomversnelling. Trek een paar baantjes in het zwembad, ontspan in het bubbelbad en speel met de kids in het water. Roetsjen van de glijbaan of spetteren in het peuterbad. Op Landal Miggelenberg beleven jong en oud veel waterpret!

Een potje voetbal op het sportveld, lasergamen of ga gezellig bowlen. Er zijn volop mogelijkheden voor de sportieveling. Oefen je boogschietkunsten of speel een potje tafeltennis. Het Fun & Entertainment-team organiseert regelmatig voetbaltoernooien. Vervelen is hier onmogelijk. Landal Miggelenberg heeft haar Avonturenhof vernieuwd! Gegarandeerd oneindig veel speelplezier met onder andere 7 torens en 2 grote glijbanen. Van de 7 torens zijn er 2 maar liefst 9 meter hoog! Terwijl de kinderen lekker eindeloos spelen en klauteren, genieten de ouders van een heerlijk hapje of drankje op het terras. Het vernieuwde Avonturenhof is vanaf nu geopend. Beleef een avontuurlijke activiteit met onze nieuwe tokkelbaan van ruim 100 meter lang. Zoef een paar meter boven de grond over het Avonturenhof, spannend en een mooi uitzicht vanaf hoogte! Ben jij een echte waaghals en durf jij het aan?

Landal Miggelenberg 3, Landal GreenParks Miggelenberg

Overnacht in een fijne bungalow of slaap in een echte boomhut!

Op Vakantiepark Landal Miggelenberg heb je de keuze uit 20 verschillende accommodaties. De verschillende typen bungalows zijn geschikt voor 2 tot en met 12 personen. Ook kun je een echte boomhut huren! De 4-persoonsboomhut is van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een eigen keuken, badkamer met douche, woonkamer en heb je zelfs een eigen glijbaan! Hoe vet is dat?